От какво да облека парк

Парк дойде в райони с масовия пазар марки с лека ръка на средната класа. Mango, Zara, Burberry и някаква друга европейска марка стартира излъчващи шуби като един вид синтез на естетика и небрежен стил военен стил.

Jacket парк е толкова удобен, че популярността му нараства от ден на ден – и сега през есента парк до голяма степен заменя класическия бежов тренчкотът, която е наречена най-основните неща, гардероб на всяка жена в продължение на десетилетия. A Winter Park заплашва да се превърне в заместител на пухени якета и палта, твърде горещо и неудобно за топлото Европейския зимата.

Като правило, паркове са маслинено зелено, бежово, кафяво. Но сега се простира бордо освобождаване и сини шуби. Дължини варират от близко до средата на бедрото – за сондаж затворен дълго топло яке от брадичката до коляното.

Когато изберете паркове трябва да се обърне специално внимание на препоръките на производителя на температурния режим. Много е леко яке облицована с изкуствена коприна или памук материал – по-скоро те са предназначени да слаб дъжд през август и септември.

Има паркове с насипни кожа и слоеве на, те стопли – можете да ги носите дори в студено време. Средната вариант – парка на изолиран ватиран – най-удобния за есента и началото на зимата по нашите географски ширини.

Без значение от дължината не е в парка, които не биха имали обем, тя е във всички случаи се отнася до един модерен начин военни и ежедневния комфортен стил. Има няколко версии на играта със стил:

1. Поддържане на бруталния образ съответства обувки и аксесоари – кожа, с шипове, с военни мотиви.

2. Играйте с контрасти и износване парк с лек шифон или памук рокля и дебели цветни чорапогащи.

3. Изберете третата опция, най-неутрален – да балансира обемистите топ кльощава дънки, панталони, гетри, което създава спокойна начин в небрежен стил.

Дънки и панталони. дънки и, прави крака и кльощави – всички от тях ще изглеждат добре с парк. С удължена яке изглежда най-добрите тесни панталони, но може да се използва с кратко разкроени или прави дънки – те ще отмени фигурата, което я прави пропорционално. За да добавите светъл лъч, есен носете гумени ботуши, които не са стандартни цветове, а през зимата – Maroon на силата на звука, синьо, червено Snudy, шал или шапка. Цветни панталони ще направи своя път към парка по-малко досадно – поберат бяло, жълто, кафяви панталони, кадифе и други текстурирани платове.

Клинове с парк е добре подчертани уязвимостта на женствеността – още повече, че триизмерен модел на доброто момиче на шуби и наистина приличат на мода сега oversayz. Оцветяването може да варира, както и броя на съответния под формата на произволни отпечатъци се стреми към безкрайността.
Парк – модната тенденция на есен-зима 2014-2015

Shorts са подходящи през есента парка и изглеждат сладък вариант на гръндж. Най-добрите подходящи нетъкани материи и привличащи погледа детайли: кожа, кадифе, скъсани дънкови шорти съчетават с тесни ярки, гетри в мрежа, припадъци и необичайни аксесоари.

Рокли за носене анорак е внимателно обмислят изображение, поддържането и романтични и практически, агресивни мотиви тоалети. Добър изглежда класически парк с трикотажни рокли, рокли в сафари стил, minimalis semifitted затворени модели.

Какво да се носят обувки в парка – в зависимост от избраното изображение. С есенни модели изглеждат страхотно и тежки ботуши Timberland в сила, както и класически Oxfords. Плат обувки и маратонки също ще са подходящи. През зимата, паркът е износена с ботуши или uggami в етно стил – кафяво, сиво велур и кожа.