Тънък цветен шал

Тънък цветен шал може да бъде не по-малко ефектен декоративен аксесоар от колие или чифт обеци закачливите. Опитайте се да комбинирате двата ярки цветове: сложи ярко червено риза и тъмни панталони неутрални или пола и тясна вратовръзка врата лилав копринен шал.

За да се покаже красотата на голям шал, изработен от коприна, заставам го хлабаво около врата или около раменете като шал. екстравагантен печат коприна плат, така че да бъде по-класически гардероб. Шал с изразителна модел на ярки цветове най-добре е да погледнете на фона на облекло монохромни неутрални цветове: сиво, тъмно синьо, черно или бяло.

понякога

копринен шал вързан около кръста ще дам един ансамбъл от яркостта, текстура и ще бъде интересен визуален елемент, освен ако нейният цвят се съчетава добре с останалата част от дрехите. Колан изберете един много дълъг шал. Сгънете го по няколко пъти на ширината на банкнотата, за да го връзвам на върха на широк пламна пола, или да има, ако ще да го прекарайте в примките на панталона. Silk плат изглежда по-добре с елегантна дреха, а не с ежедневни дънки.

Малък копринен шал Tie чанта на мястото, където се присъединява към дръжката, когато искате да добавите закачливо акцент ансамбъла.

Монохромно гардероб, например, различни нюанси на сиво, добави закачливите тюркоазени обеци и шал сиво, синьо-зелени и оранжево-червени цветове, за да връзват заедно всички елементи и добавете една капка подправка.