Порти изискват много място, но те са с ниска цена

Друга важна характеристика на гараж порта е изолиран. разрез подравнявания изолационен слой, който предпазва от замръзване може вече положени. Но летящи врати могат да се изолират така че да има доверие в тяхната висока топлоизолация. Между другото, да го направи достатъчно проста.
Видео на „автоматични летящи врати евтино поръчка“

На рамката ще трябва да се засили дървен сандък, а след това постави изолационен материал. Можете да изберете минерална вата или стъклена вата, но най-добре е да използвате пяна. Той не гние и е на влага, което е важно. Тя не може да се защити хидроизолация материал, и това спестява пари. При инсталиране на пяна е важно, че между плочите не съществуват пропуски и пукнатини, където студеният въздух може да проникне. Топли така летящи врати през зимата няма да се замразява, да се стоплят в гаража и ще продължи дълго време.

наръчник време порта най-вече зависи от това как изравняването на гаражни се противопоставят на околната среда. Например, капаците секционните покрити с цинк, който предпазва от корозия. А люлка може да се боядисва, а след това те не се поддават на секционната защита от отрицателното въздействие на природните явления. Вярно е, че е необходимо да се спазват определени технологии. Тя се състои в един поетапен процес. Първо, металът трябва да бъдат добре промива от прах и мръсотия. След това се подготвя и е по-добре да го направя в два слоя. След това се нанася акрилна боя. За най-добри резултати, боядисване трябва да се направи в три слоя.