Лято 2018 – мъжки стил

Мъжката мода през лятото на 2018 г. ще угоди на мъжете с комфорт. Дизайнерите в модните колекции подчертават дрехите на свободното рязане: широки панталони, удължени шорти. Последните стават просто незаменим елемент на летния гардероб на човек. Шорти с колан перфектно в хармония с жилетки или блейзъри. Тази опция е подходяща за офиса.

Ако шорти от ярки цветове, например оранжево или червено, те ще изглеждат страхотно на летните партита.
Моделът на кинос е съчетан с почти всички дрехи: с тениски, ризи, поло.
Добавете имиджа на мокасини или маратонки.
Модата включва популярни през 90-те години Бермудски острови. Те са представени в пастелни цветове и в ярки цветове и украсени с масивни джобове.

За спортни почивки дънки къси коляно дължина ще бъде актуална. Модата е все още флорални мотиви върху шорти и ризи. Бруталните мъже харесват боядисването на военни или кхаки. През лятото на 2018 г. мъжете не се страхуват от ярки детайли и акценти върху дрехите. Модните дизайнери предлагат елементи на бродерия, разпръскване на камъни и кристали.

Лятният мъжки стил 2018 е изобилие в колекциите на бял цвят. Той създава усещане за празнуване, безгрижно, чистота, ви насърчава да пътувате, да правите морски пътешествие, да се запознаете с най-красивото момиче на партито. Този цвят добавя увереност и подчертава добрия вкус. Бели съкратени панталони, изработени от естествени тъкани, ще бъдат визитна картичка за мъже, а изображението ще бъде допълнено от обувки или slip-ons, които се носят без чорап.