В допълнение, много модерен така наречените „сливат“ бански костюми

Стилен бански костюм

Ако ви харесват повече откровени модели, изберете монокини с откровени отрязъци или смели модели в духа на 80-те – времето на известната сексуална революция.

Монокини Бански 2017
Ами цветът?

Тук, дизайнерите ни дават пълна свобода на действие – избор на цветове не се ограничава до почти нищо, но тенденцията метални нюанси, неонови и пастелни цветове и всички видове щампи, особено на графики, „Животни“ Play модели и морска вода.

Модни бански костюми 2017
Какво да кажем за „връхни дрехи“ за плаж, на който, за разлика от зимата не са палта и кожени палта, но само туники и рокли?

Плажната мода 2017 ни предлага безплатни стилове и летящи силуети, както и рокли, гащеризони и широки панталони. Отделна тенденция – плажни комплекти, например бански, туники и чифт от един материал.

Плажни рокли 2017

Остава да изберете обувки и чанта – този сезон в модата ще бъдат сандали на клин, „гладиатори“ и прости, но елегантни каучукови капачки. Не изберете чанта твърде голяма – ще забравите за практичност за известно време. Някои дизайнери дори предложиха модели плажни съединители, изработени от плат или тъкан от слама.

Това е всичко – сега можете спокойно да отидете да посрещнете слънцето напълно въоръжено. Не забравяйте да поставите в чантата си слънцезащитен крем, кърпа и добра книга и войла – плажният сезон е отворен!